- Úvod
- >>
- Alko
- >>
- Víno
- >>
- Ružové vína
- >>
- Ružové talianske víno Negroamaro Rosato Salento IGT 2015
Ružové talianske víno Negroamaro Rosato Salento IGT 2015
Ružové talianske víno Negroamaro Rosato Salento IGT 2015
Vek vinohradu: 17 rokov ,rozpoložený medzi 2 moriami. Celková cidita :4.8g/l. Terén:piesčitý s ílovitou štruktúrou.
Teplota servírovania: 8-12 °C.
Spôsob pestovania: Spalliera
Zber: 2.dekáda septembra.
Fermentácia prebieha cca 8 dní ,na šupkách cca 24 hod. pri teplote cca 10-13°C, zrenie -2 mesiace v oceľových nádobach a 3mesiace zrenie vo fľaši.
Výnosnosť /1vinič: 1900g vinnej révy.
Druh viniča: Negroamaro 100% .
Oblasť pestovania: Taranto a Brindisi,Puglia ,Taliansko
Doporučujeme podávať ako aperitív, k predjedlám, k cestovinám s pestom, odležaným a plesňovým syrom, grilovanému bielemu mäsu a pečeným a grilovaným rybám, a morským plodom,ale aj k tuniakovi .
V Chuti florálne aj ovocné nájdete v ňom malinu, zrelú lesnú jahodu, ružové lupene v závere.
Objem: 750 ml.
Obsahuje siričitany.
Po otvorení skladujte v chladničke.
Teplota servírovania: 8-12 °C.
Spôsob pestovania: Spalliera
Zber: 2.dekáda septembra.
Fermentácia prebieha cca 8 dní ,na šupkách cca 24 hod. pri teplote cca 10-13°C, zrenie -2 mesiace v oceľových nádobach a 3mesiace zrenie vo fľaši.
Výnosnosť /1vinič: 1900g vinnej révy.
Druh viniča: Negroamaro 100% .
Oblasť pestovania: Taranto a Brindisi,Puglia ,Taliansko
Doporučujeme podávať ako aperitív, k predjedlám, k cestovinám s pestom, odležaným a plesňovým syrom, grilovanému bielemu mäsu a pečeným a grilovaným rybám, a morským plodom,ale aj k tuniakovi .
V Chuti florálne aj ovocné nájdete v ňom malinu, zrelú lesnú jahodu, ružové lupene v závere.
Objem: 750 ml.
Obsahuje siričitany.
Po otvorení skladujte v chladničke.
Naposledy navštívené