- Úvod
- >>
- Alko
- >>
- Víno
- >>
- Biele vína
- >>
- Talianske suché biele víno Sauvignon blanc BONOTTO Marca Trevigiana IGT
Talianske suché biele víno Sauvignon blanc BONOTTO Marca Trevigiana IGT
Talianske suché biele víno Sauvignon blanc BONOTTO Marca Trevigiana IGT
Obsah alkoholu: 13%.
Ročník: 2016.
Ručný zber.
Vek vinohradu: 25 rokov.
Produkcia: 1 360 ks fliaš.
Celková acidita : 5.2g/l.
Teplota servírovania: 12-14°C.
Spôsob pestovania: Sylvoz.
Zber: začiatok septembra.
Fermentácia prebieha cca 8 dní, pri teplote cca 7-9 C.
Oblasť pestovania: provincia Treviso (IT)-Marca Trevigiana.
Harmónia ľahkej, jemnej aromatiky sa snúbi s dominaciou brilantnej žltej.
V chuti nachádzame svieže kyselinky, zelené jablko, stredne zrelé citrusy a bielu broskyňu, stopy Bielych lúčnych kvetov.
Vhodný sprievodca k rozmanitým príležitostiam.
Doporučujeme podávať k cestovinám, odležaným syrom a syrom plesnivého typu, grilovaným bielym miasam a pečeným a grilovaným rybám a morským plodom, ale aj k tuniakovi.
Skvelá voľba ku krémovým dezertom, Panna Cotta, Mascarpone a Ricotte.
Ročník: 2016.
Ručný zber.
Vek vinohradu: 25 rokov.
Produkcia: 1 360 ks fliaš.
Celková acidita : 5.2g/l.
Teplota servírovania: 12-14°C.
Spôsob pestovania: Sylvoz.
Zber: začiatok septembra.
Fermentácia prebieha cca 8 dní, pri teplote cca 7-9 C.
Oblasť pestovania: provincia Treviso (IT)-Marca Trevigiana.
Harmónia ľahkej, jemnej aromatiky sa snúbi s dominaciou brilantnej žltej.
V chuti nachádzame svieže kyselinky, zelené jablko, stredne zrelé citrusy a bielu broskyňu, stopy Bielych lúčnych kvetov.
Vhodný sprievodca k rozmanitým príležitostiam.
Doporučujeme podávať k cestovinám, odležaným syrom a syrom plesnivého typu, grilovaným bielym miasam a pečeným a grilovaným rybám a morským plodom, ale aj k tuniakovi.
Skvelá voľba ku krémovým dezertom, Panna Cotta, Mascarpone a Ricotte.
Naposledy navštívené