BIO Jablčný ocot nefiltrovaný 250 ml - Ölmühle Solling
BIO Jablčný ocot nefiltrovaný je ideálny do šalátov alebo na prípravu osviežujúceho nápoja
BIO Jablčný ocot nefiltrovaný je vyrobený fermentáciou čerstvo lisovanej šťavy, ktorá pochádza zo starostlivo vybraných jabĺk tej najvyššej kvality. Pre maximálne zachovanie všetkých živín nie je ocot pasterizovaný, a je tak prirodzene zakalený. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachováva prirodzenú kyslú chuť s ovocným nádychom. Proces fermentácie navyše ocot obohatí o prospešné mikroorganizmy.
Ocot je perfektný najmä na dochutenie zeleninových a ovocných šalátov. Môžete z neho tiež vyrobiť osviežujúci letný drink, stačí ho zmiešať s minerálnou vodou a medom. Jablčný ocot neobsahuje žiadne pridané látky ani umelé sladidlá.
BIO Jablčný ocot nefiltrovaný a jeho výhody
- Pochádza z čerstvo lisovanej nefiltrovanej jablkovej šťavy
- je vyrobený prirodzenou fermentáciou
- zo 100% kontrolovanej ekologickej produkcie
- je nefiltrovaný a nepasterizovaný
- bez prídavných látok a umelých sladidiel
- je vhodný na prípravu osviežujúceho nápoja
- hodí sa do zeleninových alebo ovocných šalátov
Zloženie
BIO Jablčný ocot.
Dávkovanie
Ideálny na dochutenie pokrmov podľa vašej chuti.
Tabuľka nutričných hodnôt
Nutričné hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 85 kJ / 20 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0,5 g |
z toho cukry | 0,2 g |
Bielkoviny | 0 g |
Soľ | <0,01 g |
Upozornenie
Uchovávajte na tmavom a suchom mieste.