Micellar Casein - Reflex Nutrition
Micellar Casein - zdroj pomaly vstrebateľných bielkovín z mlieka kráv kŕmených trávou
Micellar Casein alebo micelárny kazeín je proteín získaný z mlieka kráv kŕmených trávou, ktoré sa vyznačuje vyšším obsahom omega-3 mastných kyselín a až 5-násobne vyšším množstvom CLA. Kazeín je zdroj bielkovín, ktorý sa vyznačuje pomalým vstrebávaním, pričom organizmu môže trvať jeho trávenie až 6 hodín. Preto sa považuje za výborný nočný proteín, alebo zdroj bielkovín pre dlhšie obdobie bez prístupu k jedlu. Okrem iného, kazeín obsahuje probiotické baktérie LactoSpore®. Bielkoviny v kazeíne prispievajú k rastu a udržaniu svalovej hmoty a udržaniu zdravých kostí.
Micellar Casein a jeho výhody
- micelárny kazeín z mlieka kráv kŕmených trávou
- je vyrobený ultrafiltráciou mliečnej bielkoviny
- má 76% podiel bielkovín
- obsahuje iba 2,6 g sacharidov a 0,4 g tuku v dávke
- je to pomaly vstrebateľný proteín
- ideálny ako nočný proteín
- prispieva k rastu a udržaniu svalov
- obsahuje probiotické baktérie LactoSpore®
Zloženie
Koncentrát mliečnych bielkovín (mlieko) (80% micelárny kazeín, 20% natívny srvátkový proteín), arómy, prírodné farbivá (kakaový prášok so zníženým obsahom tuku (iba čokoládové odrody), Betanín (len odrody jahôd), beta karotén (len odrody banánov a vaniliek) ), Karboxymetylcelulóza, umelé sladidlá (acesulfám K, sukralóza), probiotiká LactoSpore® (bacillus coagulans).
Dávkovanie
Zmiešajte 33 g, čo predstavuje 3 vrchovaté odmerky (odmerka je súčasťou balenia) so 400 ml vody alebo odstredeného mlieka v šejkri alebo v mixéri. Užívajte jednu porciu denne, najlepšie pred spaním. Micelárny kazeín môžete užívať aj počas dní, kedy nebudete jesť najmenej tri hodiny. Po príprave ihneď konzumujte.
Tabuľka nutričných hodnôt
Nutričné hodnoty | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1,494 kJ |
Tuky | 1,5 g |
z toho nasýtené tuky | 0,7 g |
Sacharidy | 11 g |
z toho cukry | 5,5 g |
Vláknina | 1,3 g |
Bielkoviny | 73 g |
Soľ | 0,5 g |
Upozornenie
Informácie o alergénoch nájdete tučným písmom. Môže obsahovať lepok a / alebo vajce.
Parametre
Forma | práškový |
---|---|
Metóda spracovania proteínu | koncentrát |
Vlastnosti | Bez GMO, Bez aspartamu |
Zdroj proteínov | kazeín |
Zmes | zmes |