Kešu maslo s kokosom, bielou čokoládou a jahodami - GymBeam
Kešu maslo s kokosom, bielou čokoládou a jahodami - zamilujte si dokonalý pôžitok zo zdravého maškrtenia
Kešu maslo s kokosom, bielou čokoládou a jahodami je orieškové maslo vyrobené z kešu orechov, ktoré sú bohaté na vápnik, riboflavín, vitamín E a zdravé tuky. Lahodné kešu maslo je obohatené aj o bielu čokoládu, kokos a výnimočnú chuť mu dodáva 10%-ný podiel lyofilizovaných jahôd. Tie prešli procesom lyofilizácie, teda sušením mrazom, vďaka čomu ostali plné živín, vitamínov a minerálov.
V masle navyše nenájdete ani stopu po palmovom oleji. Naopak, prekvapí vás bohatým podielom vlákniny, bielkovín a zdravých tukov. Je tiež skvelým zdrojom energie, a preto je ideálnou maškrtou pre športovcov a zástancov zdravého životného štýlu. Vďaka lahodnej krémovej konzistencii sa maslo výborne hodí na ochutenie proteínu, smoothie, palaciniek, tvarohu, jogurtov, alebo vašich obľúbených fitness receptov. Vychutnať si ho môžete aj samostatne, na lyžičke, vďaka čomu objavíte všetky skryté zákutia jeho dokonalej chuti. Výnimočnej trojkombinácii jednoducho neodoláte!
Kešu maslo s kokosom, bielou čokoládou a jahodami a jeho výhody
- je vyrobené z kešu orieškov
- obsahuje 10 %-ný podiel lyofilizovaných jahôd
- neobsahuje palmový olej
- obsahuje vysoký podiel bielkovín, vlákniny a zdravých tukov
- obsahuje vitamíny a minerály
- je skvelým zdrojom energie
- má unikátnu chuť a krémovú konzistenciu
- je vhodné do fitness receptov, ale aj na priamu konzumáciu
Zloženie
Kešu orechy 40%, kokos 30%, biela čokoláda 20% (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, sójový lecitín, vanilkový extrakt), lyofilizované jahody 10%.
Tabuľka nutričných hodnôt
Nutričné hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 2502 kj / 598 kcal |
Tuky | 45,32 g |
z toho nasýtené | 25,13 g |
Sacharidy | 32,53 g |
z toho cukry | 21,44 g |
Vláknina | 7,63 g |
Bielkoviny | 9,47 g |
Soľ | 0,1 g |
Upozornenie
Môže obsahovať stopy iných druhov orechov, sóje a mlieka. Skladujte na suchom a tmavom mieste. Biele sfarbenie na povrchu je spôsobené nižšou teplotou a nejde o závadu produktu. Maslo zahrejte na izbovú teplotu a premiešajte.