Kešu maslo s čokoládou a banánom - GymBeam
Kešu maslo s čokoládou a banánom - zamilujte si dokonalý pôžitok zo zdravého maškrtenia
Kešu maslo s čokoládou a banánom je orieškové maslo vyrobené z kešu orechov, ktoré sú bohaté na vápnik, riboflavín, vitamín E a zdravé tuky. Lahodné kešu maslo je obohatené aj o tmavú čokoládu, prírodnú banánovú arómu a výnimočnú chuť mu dodáva 5 % podiel lyofilizovaných banánov. Tie prešli procesom lyofilizácie, teda sušením mrazom, vďaka čomu ostali plné živín, vitamínov a minerálov.
V masle navyše nenájdete ani stopu po palmovom oleji. Naopak, prekvapí vás bohatým podielom vlákniny, bielkovín a zdravých tukov. Je tiež skvelým zdrojom energie, a preto je ideálnou maškrtou pre športovcov a zástancov zdravého životného štýlu. Vďaka lahodnej krémovej konzistencii sa maslo výborne hodí na ochutenie proteínu, smoothie, palaciniek, tvarohu, jogurtov, alebo vašich obľúbených fitness receptov. Vychutnať si ho môžete aj samostatne, na lyžičke, vďaka čomu objavíte všetky skryté zákutia jeho dokonalej chuti. Výnimočnej trojkombinácii jednoducho neodoláte!
Kešu maslo s čokoládou a banánom a jeho výhody
- je vyrobené z kešu orieškov
- obsahuje 5 % podiel lyofilizovaných banánov
- je doplnené o prírodnú banánovú arómu
- neobsahuje palmový olej
- obsahuje vysoký podiel bielkovín, vlákniny a zdravých tukov
- obsahuje vitamíny a minerály
- je skvelým zdrojom energie
- má unikátnu chuť a krémovú konzistenciu
- je vhodné do fitness receptov, ale aj na priamu konzumáciu
Zloženie
Kešu orechy 80 %, čokoláda 15 % (cukor, kakaové maslo, kakaová hmota, sójový lecitín, vanilkový burbon), lyofilizované banány 5 %, prírodná aróma.
Tabuľka nutričných hodnôt
Nutričné hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 2372 kJ / 567 kcal |
Tuky | 42,52 g |
z toho nasýtené | 12,09 g |
Sacharidy | 29,46 g |
z toho cukry | 10,74 g |
Vláknina | 4 g |
Bielkoviny | 15,47 g |
Soľ | <0,1 g |
Upozornenie
Alergény sú v zložení produktu zvýraznené tučným písmom. Môže obsahovať stopy orechov a arašidov. Skladujte na suchom a tmavom mieste. Biele sfarbenie na povrchu je spôsobené nižšou teplotou a nejde o závadu produktu. Maslo zahrejte na izbovú teplotu a premiešajte.