BIO Zemiakové placky - Amylon
BIO Zemiakové placky - zmes na prípravu placiek, ktorá si vás získa skvelou chuťou
BIO Zemiakové placky sú veľmi chutný pokrm, ktorý môžete do chrumkava upiecť na troche oleja. Sú zdrojom komplexných sacharidov, pričom majú nízky obsah tuku a sú bez cukru. Navyše ich jednoduchú a rýchlu prípravu zvládne každý.
Stačí ich premiešať s vodou, vyvaľkať a dozlatista upiecť. Okúzlia vás už svojou vôňou, ktorá je predzvesťou dokonalej chuti. Hodia sa ako príloha k mäsu alebo jeho rastlinným alternatívam. Môžete si ich však vychutnať aj na sladko, napríklad s tvarohom, ovocnou omáčkou, marmeládou a podobne. Pokojne si ich však môžete len tak na chuť dopriať aj samostatne.
BIO Zemiakové placky a ich výhody
- obsahujú zmes na prípravu chutných a chrumkavých placiek
- sú v BIO kvalite
- sú zdrojom komplexných sacharidov
- majú nízky obsah tuku a sú bez cukru
- hodia sa ako príloha k mäsu alebo jeho rastlinným alternatívam
- dajú sa konzumovať aj na sladko
Zloženie
BIO pšeničná múka, BIO sušená zemiaková kaša (28 %), morská jedlá soľ, farbivo (BIO kurkumín).
Návod na prípravu
1. Obsah sáčku prelejeme (250-280 ml) do studenej vody a riadne premiesime.
2. Z cesta pripravíme valček, z ktorého potom pokrájame plátky a vyvaľkáme placky.
3. Placky opečieme do zlatista na troche oleja (masla).
Tabuľka nutričných hodnôt
Nutričné hodnoty | v 100 g hotového výrobku |
---|---|
Energetická hodnota | 677 kJ / 159 kcal |
Tuky | 0,6 g |
z toho nasýtené tuky | <0,1 g |
Sacharidy | 33,9 g |
z toho cukry | <0,1 g |
Bielkoviny | 4,7 g |
Soľ | 0,7 g |
Upozornenie
Výrobok nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.