BIO Balzamikový ocot jablčný 250 ml - Ölmühle Solling
BIO Balzamikový ocot jablčný je vďaka svojej jemno kyslej chuti so sladkými tónmi ideálny do šalátových dresingov
BIO Balzamikový ocot jablčný je vyrobený z čerstvo lisovanej jablčnej šťavy získanej z jabĺk tej najvyššej kvality. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachováva prirodzený obsah živín a obzvlášť bohatú chuť. Vzniká prirodzenou fermentáciou jablčnej šťavy, ktorá sa následne zmieša so sladkým jablčným sirupom, čím sa docieli ľahko sladkastej chuti. Proces fermentácie naviac ocot obohatí o prospešné mikroorganizmy.
BIO Balzamikový ocot tradične dozrieva v malých dubových sudoch, vďaka čomu získava svoju typickú chuť. Dokonale dochutí akékoľvek zeleninové šaláty a prepožičia im sviežu sladkokyslú chuť. Naviac neobsahuje žiadne pridané látky ani umelé sladidlá.
BIO Balzamikový ocot jablčný a jeho výhody
- pochádza z čerstvo lisovanej jablčnej šťavy
- zo 100% kontrolovanej ekologickej produkcie
- má príjemnú sladkastú chuť
- je bez pridaných látok a umelých sladidiel
- dozrieva v dubových sudoch
- je ideálny do zeleninových alebo ovocných šalátov
Zloženie
BIO jablčný ocot, BIO šťava z jablčného koncentrátu.
Dávkovanie
Ideálny na dochutenie jedál podľa vašej chuti.
Tabuľka nutričných hodnôt
Nutričné hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 705 kJ / 166 kcal |
Tuky | 0,4 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 39 g |
z toho cukry | 37 g |
Bielkoviny | 0,4 g |
Soľ | <0,01 g |
Upozornenie
Môže obsahovať stopy oxidu siričitého a siričitanov. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste.